Studio

Van opname tot uitvoering: Alles onder één dak!

ideale locatie: aan de ringweg en nabij het centrum van Groningen-stad
De 2 ruime kleurrijke studio's en zangcabine van Meiborg producties zijn ingericht voor geluidsopnamen van voice over, solisten, ensembles en bands; voor nabewerking van bestaand materiaal (postproductie); composities voor theater, musical en documentaires. Soms wordt gekozen voor opname op locatie.

Jan Meiborg (dir.): “De enorme variatie in opdrachten maakt ons werk zo prettig. Het
ene moment werk je samen met een artiest aan een opname om vervolgens muziek te componeren voor een theaterstuk, of het schrijven van een koorwerk.

Het geeft zeker voordelen om als studio zowel op het technische als op het creatieve vlak onze klanten van dienst te kunnen zijn". 

Met een oppervlakte van 90 m2, de vele ramen die het daglicht binnenlaten, de juiste akoestiek en de speciaal ontworpen inrichting (architect Lex Bekink), is het bij Meiborg producties prettig werken. De twee  gescheiden maar volledig koppelbare studio's, geïsoleerde opnamecabine en de prachtige Yamaha C3 vleugel maken het plaatje compleet. 
Door de combinatie vleugel, geavanceerde opname apparatuur, waaronder Protools HD en vakkennis trekken we veel klanten. En we komen op locatie opnemen met een mobiele set. Dat we zelf ook musiceren is natuurlijk handig; we spreken dezelfde taal. Een onlangs uitgevoerde studiobeoordeling van de NTB (vakbond) is zeer positief bevonden. Meiborg: "Maar wij gaan nu niet stilzitten. We blijven ons ontwikkelen".

 

bekijk hier onze projectlijst 

img_2572.jpg
img_2573.jpg
img_5080kopie.jpg
img_3201.jpg
img_2606_1.jpg