Educatie

Blijf je dromen of ga je nu eindelijk werk maken van muziek?

Bij Meiborg producties kan iedereen terecht voor gedegen muziekeducatie, van absolute beginner tot vergevorderde. Het instituut is toonaangevend in de noorderlijke provincies; nergens anders vind je de combinatie van zoveel vakmanschap, frisse lesmethodes en hippe grote studio's met mooie instrumenten. Meiborg producties staat al 25 jaar garant voor musici en docenten die een aanwinst zijn voor het regionale en landelijke muziekcircuit .Namen gaan we hier niet noemen, we zouden daarmee de enthousisaste hobbyisten te kort doen. Want plezier staat voorop. Toewijding kan volgen.

Voor wie?
Voor de muziekliefhebber die graag een riedel wil kunnen spelen op de piano of de Hammond. 
Voor songwriters en gitaristen, fanatieke muzikant en vocalist die toegelaten willen worden tot een hogere beroeps-opleiding zoals bijvoorbeeld het conservatorium of pop-rockacademie (HBO), of een MBO opleiding (Erkend leerbedrijf). Voor de studio-eigenaar met (muziek)technische vragen. 
Voor musici en vocalisten bij wie de muziektheorie bijgespijkerd moet worden.
Voor zangers en zangeressen die in een band zingen en voor de popgroep die méér wil.
Voor gevorderden worden er regelmatig en op aanvraag speciale workshops gegeven.  

Extra mogelijkheid: muzikale en muziektherapeutische begeleiding voor mensen met een pgb-budget.

Werkwijze
Muziekles saai en streng en alleen maar noten lezen? "Welnee, niet bij ons!" want de vakkundige en enthousiaste docenten van Meiborg producties stellen de cursisten, hun muzikale voorkeur, hun doelen en hoe deze bereikt moeten worden, centraal.

Nagenoeg elke cursus is op basis van privéles en daarmee ontvangt de cursist de volle aandacht van de docent. Op aanvraag zijn groepslessen mogelijk.

Zanglessen in Groningen, pianolessen in Groningen en Drenthe
De lessen vinden plaats in Groningen en Roden (Drenthe). Binnen de lessen is er volop ruimte om te experimenteren met andere instrumenten zoals bijvoorbeeld: de vleugel, synthesizers, Hammond orgel, djembe, gitaar, computersoftware of... probeer eens een zangles! Het draagt namelijk allemaal bij aan jouw muzikale groei. Je docent zal je hierbij begeleiden.

In samenwerking met de EPTA (European Piano Teachers Association) geeft Jan Meiborg de landelijke cursus 'pop in de pianoles'.


Bekijk eens de verschillende cursussen die je kunt volgen.
speciale aandacht voor: cursus 'samenspelen'.

img_1249.jpg
minka2.jpg
lotti2.jpg