Educatie

...pianoles, zangles, Hammond, componeren, produceren, ProtoolsHD, gitaarles in Groningen en Roden...neem les bij ons en ervaar hoe leuk dit is!

Bij Meiborg producties kan iedereen terecht voor gedegen muziekles, van absolute beginner tot vergevorderde. Het instituut is toonaangevend in de noorderlijke provincies; nergens anders vind je de combinatie van zoveel vakmanschap, frisse lesmethodes en hippe grote studio's met mooie instrumenten. En dit op een ideale locatie (aan de ringweg en nabij centrum Groningen-Stad). Meiborg producties staat al 25 jaar garant voor de opleiding van musici en docenten die een aanwinst zijn voor het regionale en landelijke muziekcircuit. Namen gaan we hier niet noemen, we zouden daarmee de enthousisaste hobbyisten te kort doen. Want plezier staat voorop en die totale toewijding kan volgen.

voor wie?
Voor de muziekliefhebber die graag een riedel wil kunnen spelen op de piano, gitaar en Hammond. 
Voor songwriters en gitaristen, fanatieke muzikant en vocalist die toegelaten willen worden tot een hogere beroeps-opleiding zoals bijvoorbeeld het conservatorium of pop-rockacademie (HBO), of een MBO opleiding (Erkend leerbedrijf). Voor de beta-maker en producer met (muziek)technische vragen binnen Logic, Garageband, en Protools.
Voor musici en vocalisten bij wie de muziektheorie bijgespijkerd moet worden.
Voor zangers en zangeressen die in een band zingen en voor de popgroep die méér wil.
Voor gevorderden worden er regelmatig en op aanvraag speciale workshops gegeven.  

Extra mogelijkheid: muzikale en muziektherapeutische begeleiding voor mensen met een pgb-budget.

Werkwijze
Muziekles saai en streng en alleen maar noten lezen? "Welnee, niet bij ons!" want de vakkundige en enthousiaste docenten van Meiborg producties stellen de cursisten, hun muzikale voorkeur, hun doelen en hoe deze bereikt moeten worden, centraal.

Nagenoeg elke cursus is op basis van privéles en daarmee ontvangt de cursist de volle aandacht van de docent. Op aanvraag zijn groepslessen mogelijk.

muziekles in Groningen en Roden
De lessen vinden plaats in Groningen en Roden (Drenthe). Binnen de lessen is er volop ruimte om te experimenteren met andere instrumenten zoals: de vleugel, synthesizers, Hammond orgel, djembe, gitaar, computersoftware als Garageband, protools, FL studio of... probeer eens een zangles! Het draagt namelijk allemaal bij aan jouw muzikale groei. Je docent zal je hierin begeleiden.

In samenwerking met de EPTA (European Piano Teachers Association) geeft Jan Meiborg de landelijke cursus 'pop in de pianoles'.


Bekijk de verschillende cursussen die je kunt volgen.
speciale aandacht voor: cursus 'samenspelen'.

img_1249.jpg
minka2.jpg
lotti2.jpg