Blog

Jan Meiborg

componist/pianist/producer/docent Jan Meiborg vastgelegd door fotograaf Wim te Brake De foto is gemaakt in opdracht van het Groninger Museum, voor hun jaarboek 2019. Jan Meiborg werkte mee aan de tentoonstelling 'De Ploeg', 100 jaar avant-garde in Groningen.

Lees meer

repetitiemiddag

34 cursisten bijeen tijdens de repetitiemiddag in de Doopsgezinde kerk te Roden. We repeteren voor 'Muziek op Maat', de jaarlijkse Presentatie van de cursisten van Meiborg producties. Die is dit jaar op 13 april bij onze collega's BijVrijdag (voorheen muziekschool)...

Lees meer

Kerstconcert

Het zit er weer op; we hebben met de Meiborg band meerdere optredens en concerten gegeven. Ook heeft pianist Jan Meiborg solo gespeeld. Het waren drukke maar heerlijke dagen; publiek bedankt!

Lees meer

Jacques J. de musical

In 2017/18 schreef ik de muziek voor deze musical, op teksten van Jan Veldman. In zo'n 30 songs werd het leven van Jacques J. d'Ancona op muzikale wijze verteld, uitgevoerd door goov-muziektheater.

Lees meer

Geluidsontwerp

vandaag kwam Maaike in onze studio met spulletjes die je hier normaal niet tegenkomt; een tak, ballon, fles met koolzuurhoudend water, en een noot. Microfoon dichtbij plaatsen en het geluid opnemen. Dit wordt allemaal gebruikt in een nieuwe theatervoorstelling. 

Lees meer

karaoke versie

Bij Meiborg producties kom je ook voor zangles. Weet je wat nou zo handig is? Wij maken een te gekke karaoke-versie van jouw favoriete liedje! Supersnel en vakkundig geregeld. www.meiborgproducties.nl

Lees meer

presentatie cursisten Meiborg producties, zaterdag 13 april 2019; pianisten, zangers, gitaristen, producers etc... locatie: BijVrijdag: (voorheen stad. muziekschool), St. Janstraat, Gr. meer informatie volgt!

Lees meer

studio-opname

Afgelopen vrijdag hebben we maar liefst 2 acts opgenomen: In de ochtend Annelies (zang) en Robbert (vleugel) Prachtige musicalliedjes. In de middag kwam Robbie langs. Hij speelt eigen werk en zingt daarbij. We hebben ze blij gemaakt met prachtige opnames....

Lees meer
Volg ons op: