Muziekeducatie

Ben je een beginner of juist gevorderd? Voor muziekles in Groningen en Drenthe kom je naar Meiborg producties. Ons instituut is toonaangevend in de noordelijke provincies; nergens anders vind je de combinatie van zoveel vakmanschap, frisse lesmethodes en hippe grote studio’s met veel daglicht. Er staan mooie instrumenten voor jou klaar zoals onze nieuwe vleugel: de Yamaha C3, de Hammond, veel gitaren, en voor de producers: ProtoolsHD etc. Dit alles op de ideale locatie (aan de ringweg en loopafstand centrum Groningen-Stad). Meiborg producties bestaat al 26 jaar! Sindsdien hebben we honderden cursisten over de vloer gehad, en daarmee musici en docenten opgeleid die een aanwinst zijn voor het regionale en landelijke muziekcircuit . Voor iedereen is hier plek: plezier staat voorop en totale toewijding kan volgen.

Voor wie?

  • Voor de muziekliefhebber die graag een riedel wil kunnen spelen op de piano, gitaar en Hammond.
  • Voor klassiek geschoolde pianisten die popmuziek en akkoorden willen leren spelen.
  • Voor songwriters en gitaristen, fanatieke muzikant en vocalist die toegelaten willen worden tot een hogere beroeps-opleiding zoals bijvoorbeeld het conservatorium of pop-rockacademie (HBO), of een MBO opleiding (Erkend leerbedrijf).
  • Voor de producer met (muziek)technische vragen.
  • Voor musici en vocalisten bij wie de muziektheorie bijgespijkerd moet worden.
  • Voor zangers en zangeressen die in een band zingen en voor de popgroep die méér wil.
  • Voor gevorderden worden er regelmatig en op aanvraag speciale workshops gegeven.

Extra mogelijkheid: muzikale en muziektherapeutische begeleiding voor mensen met een PGB-budget.

Onze werkwijze

Muziekles saai en streng en alleen maar noten lezen? “Welnee, niet bij ons!” want de vakkundige en enthousiaste docenten van Meiborg producties stellen de cursisten, hun muzikale voorkeur, hun doelen en hoe deze bereikt moeten worden, centraal. Nagenoeg elke cursus is op basis van privéles en daarmee ontvangt de cursist de volle aandacht van de docent. Op aanvraag zijn groepslessen mogelijk. Muziekles in Groningen en Roden De lessen vinden plaats in Groningen en Roden (Drenthe). Binnen de lessen is er volop ruimte om te experimenteren met andere instrumenten zoals: de vleugel, synthesizers, Hammond orgel, djembe, gitaar, computersoftware als Garageband, protools, FL studio of… probeer eens een zangles! Het draagt namelijk allemaal bij aan jouw muzikale groei. Je docent zal je hierin begeleiden. In samenwerking met de EPTA (European Piano Teachers Association) geeft Jan Meiborg de landelijke cursus ‘pop in de pianoles’.

Wat zeggen onze cursisten

Volg ons op: