Onze docenten

Docenten Jan Meiborg en Sandra van den Steen

Sandra van den Steen (Bufu Sanna): ervaren docent podiumartiest.

Sandra van den Steen geeft prive- duo- en groepslessen zang en gitaar. Haar enorme ervaring als podiumartiest deelt ze graag met vocalisten en songwriters. Haar kennis en inlevingsvermogen maken de lessen tot waardevolle leermomenten voor jou. Zangcoach Sandra zet haar ervaring in om jou verder te helpen in jouw zangcarierre middels; zangtechnieken, het ontwikkelen van jouw persoonlijke groei, het opheffen van blokkades etc.

The Voice en Idols

TV-shows als The Voice en Idols hebben enorm bijgedragen aan vele toppers op zanggebied in heel Nederland. Zangdocent Sandra heeft meerdere cursisten begeleidt naar dit tv-podium. “Maar hee…kom vooral naar onze lespraktijk om gewoon lekker te leren zingen, zonder stress en puntensysteem! Want het plezier in zingen vind ik het meest belangrijk”.
Sandra van den Steen voltooide de opleiding muzikaal ondernemerschap aan de Fontys Rockacademie en Conamus Tilburg, en hanteert de meest voorname zangmethodieken zoals EVTS en CVT.
Sandra geeft de volgende cursussen:

  • Zangles
  • combinatieles gitaar en zang
Docent Jan Meiborg van Meiborg Producties

Jan Meiborg

Jan Meiborg geeft les in piano, Hammondorgel, sounddesign voor producers, Protools, Garageband, Logic, voorbereidingstraject muziektheorie & solfège en de cursus componeren & arrangeren.

Veelzijdig en veel ervaring

Jan Meiborg is een zeer veelzijdig docent en musicus: noten leren lezen om uiteindelijk Chopin of Bach te spelen, of juist accoorden en improviseren in jazz- en popmuziek, in je eentje muziek maken of met anderen in een lekker bandje; Jan begrijpt dit omdat hij dit zelf al meer dan 30 jaar doet! Een ervaren professional dus.

Jan Meiborg heeft gestudeerd aan de conservatoria Hilversum, Rotterdam en Groningen in Piano LM, Keyboard en Electronische Compositie.
Sinds 26 jaar heeft Jan zijn eigen lespraktijk bij MEIBORG producties vof, hij geeft gastcolleges op scholen en wordt als ervaringsdeskundige ingeschakeld door beroepsopleidingen MBO en HBO. In samenwerking met de EPTA (European Piano Teachers Association) geeft Jan Meiborg de landelijke cursus ‘pop in de pianoles’ aan vakdocenten. Een gediplomeerd docent met heel veel podiumervaring.

Jan’s idee over lesgeven

Er zijn vele manieren van lesgeven. Zoek daarom een docent en lesmethode die bij jou past… Dan wordt muziek maken leuk!
“Ik begon met pianospelen op 11-jarige leeftijd. Het had niet veel gescheeld of ik was op mijn vijftiende alweer gestopt. Waarom? Het plezier in het pianospelen was verdwenen. Gelukkig ontmoette ik docent Bernie Vane, die precies aanvoelde wat ik graag wilde leren: popmuziek! Het plezier kwam heel snel terug. Ik formeerde allerlei bands en binnen enkele jaren tijd was ik beroepsmusicus!

‘Klaarstomen’ “Hoewel de meeste cursisten heerlijk voor hun plezier naar onze lespraktijk komen, stomen we jaarlijks ook enkele cursisten klaar voor een MBO of HBO opleiding. Met hen gaan we een intensief traject aan. “Ben jij er ook klaar voor?
In de afgelopen 26 jaren hebben we honderden cursisten in onze studio’s gehad. Sommigen van hen bestormen nu de Nederlandse podia en brengen hun muziek uit. Dat geeft ons een trots en blij gevoel 🙂

Samenwerking

Meiborg producties is actief in samenwerking met partners.

Volg ons op: