Onze docenten

Docenten Jan Meiborg en Sandra van den Steen

Sandra van den Steen (Bufu Sanna) 

Sandra geeft prive- duo- en groepslessen zang en gitaar. Haar ervaring als podiumartiest deelt ze graag met vocalisten en songwriters. Haar kennis en inlevingsvermogen maken de lessen tot waardevolle leermomenten. Zangcoach Sandra zet haar ervaring als coach in, om jou verder te helpen met je persoonlijke groei, opheffen van blokkades etc.

TV-shows als The Voice en Idols hebben enorm bijgedragen aan vele toppers op zanggebied. Zangdocent Sandra heeft meerdere cursisten begeleidt naar dit podium. Maar kom vooral naar onze lespraktijk om gewoon lekker te leren zingen, zonder stress en puntensysteem. Want het plezier in zingen is het meest belangrijk!

Sandra van den Steen voltooide de opleiding muzikaal ondernemerschap aan de Fontys Rockacademie en Conamus Tilburg, en hanteert de meest voorname zangmethodieken.

Docent Jan Meiborg van Meiborg Producties

Jan Meiborg

Jan Meiborg geeft les in piano, Hammondorgel, produceren & componeren (producerscursus), Protools, Garageband, muziektheorie & solfège en componeren & arrangeren. Jan Meiborg heeft gestudeerd aan de conservatoria Hilversum, Rotterdam en Groningen in Piano LM, Keyboard en Electronische Compositie.
Sinds 26 jaar heeft Jan zijn eigen lespraktijk, geeft gastcolleges op scholen en wordt als ervaringsdeskundige ingeschakeld door beroepsopleidingen. In samenwerking met de EPTA (European Piano Teachers Association) geeft Jan Meiborg de landelijke cursus ‘pop in de pianoles’ aan vakdocenten.

Jan’s idee over lesgeven

Er zijn vele manieren van lesgeven. Zoek daarom een docent en lesmethode die bij jou past… Dan wordt muziek maken leuk!
“Ik begon met pianospelen op 11-jarige leeftijd. Het had niet veel gescheeld of ik was op mijn vijftiende gestopt. Waarom? Het plezier in het pianospelen was verdwenen. Gelukkig ontmoette ik docent Bernie Vane, die precies aanvoelde wat ik graag wilde leren: popmuziek! Het plezier kwam heel snel terug. Ik formeerde allerlei bands en binnen enkele jaren tijd was ik beroepsmusicus!

‘Klaarstomen’ Hoewel de meeste cursisten heerlijk voor hun plezier naar onze lespraktijk komen, stomen we jaarlijks ook enkele cursisten klaar voor een MBO of HBO opleiding. Met hen gaan we een intensief traject aan.

Samenwerking

Meiborg producties is actief in samenwerking met partners.

  • EPTA (European Piano Teachers Association)
  • Het Prins Claus Conservatorium te Groningen
  • Pop en Media in Leeuwarden
  • Artez conservatorium
  • MBO Noorderpoort Groningen
Volg ons op: