Lestarieven

 • wekelijks 30 minuten les: € 65,- per maand
 • wekelijks 40 minuten les: € 83,- per maand
 • 10 strippenkaart 40 minuten: € 315,-
 • 10 strippenkaart 30 minuten: € 270,-
 • losse les, 30 à 40 minuten: € 35,-
 • lesbon cadeau € 35,-

 

Lesvoorwaarden mei 2020

 1. Onze muzieklessen duren telkens 30 of 40 minuten en er is bovendien een 10-strippenkaart waarbij je per keer je les afspreekt.
 2. Het lesgeld is berekend op 12 maanden incasso waarin je gedurende 12 maanden totaal 36 lessen krijgt aangeboden.
 3. Je kan op elk moment beginnen: mocht het halverwege de maand zijn, dan lossen we dit op met losse lessen (€ 35,- per les), om  vervolgens per automatische incasso over te gaan.
 4. Als je wilt stoppen met de les, dan kan schrijf je je uit door een mail te sturen naar: sandra@meiborgproducties.nl  Vervolgens ontvang je een bevestiging en zal de incasso met ingang van de eerstvolgende maand stopzet worden.
 5. Opnieuw aanmelden binnen een half jaar brengt € 35,- administratiekosten met zich mee.
 6. De looptijd van een seizoen is van 1 januari t/m 31 december.
 7. Een strippenkaart is 6 maanden geldig vanaf de datum van aanschaf.

verzuim

 1. Wanneer je een les verzuimt blijft het lesgeld verschuldigd. We stellen het erg op prijs als je ons op tijd laat weten wanneer je verhindert bent.
 2. Als de docent ziek is, dan kijken we of de les kan worden ingehaald. De docent mag op jaarbasis 2 keer ziek zijn, zonder dat deze lessen worden terugbetaald. Zijn het er meer, dan worden deze lessen terugbetaald.
 3. Het kan voorkomen dat de docent verhinderd is, dan halen we de les in. Lukt dit niet, dan wordt deze les terugbetaald.
 4. Voor verzuimers van reguliere lessen (ziekte, schoolreis, teamuitje, concert o.i.d.), zijn er twee inhaaldagen. Je kan je hiervoor opgeven bij je docent. Het zijn groepslessen, en duren ongeveer 1 uur.  De twee inhaaldagen in 2020 zijn: informeer naar deze data. Je kunt van beide data gebruik maken als je 2 of meer keren hebt verzuimd.
 5. Gemiste lessen kunnen niet individueel worden ingehaald (zie mogelijkheid punt 10).

inhoudelijk

 1. De lessen worden zoveel mogelijk op jouw wensen aangepast waarbij de docenten de leergang niet uit het oog verliezen.
 2. We hebben speciaal voor onze cursisten een website: www.meiborgmagazijn.nl Hier vindt je praktische info, optredens/concerten van de docenten, samenwerkingsprojecten, en enorm veel bladmuziek. Bij inschrijving ontvang je een mail met de inlogcode.

betaald parkeren

 1. Cursisten die met een auto komen, kunnen bij de parkeerautomaat een ticket kopen middels de bankpas. Na 18:00 uur is het gratis parkeren. Laat nooit waardevolle spullen achter in je auto en parkeren is altijd voor eigen risico.

gegevens van onze cursisten

 1. Om je te kunnen inschrijven als cursist hebben we enkele persoonlijke gegevens nodig (naam, leeftijd, adres, woonplaats, betalingsgegevens, mailadres en telefoon). Deze gegevens blijven binnen Meiborg producties en zullen wij niet verstrekken aan derden.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Volg ons op: