Individuele aanpak

Les op een vleugel

Noten lezen niet nodig ūüôā

Van pop tot klassiek

Pianoles

Voor pianoles in Groningen, Roden en omgeving ben je bij Meiborg producties aan het goede adres: een toonaangevend instituut in de noordelijke provincies; sinds 25 jaar bewandelen wij de muzikale paden. Honderden cursisten gingen jou voor en kwamen bij ons voor muziekles.
Nergens anders vind je de unieke combinatie van veel ervaring, frisse lesmethodes en hippe grote studio’s met de prachtige Yamaha vleugel!

Plezier bij pianoles staat altijd voorop!

Docent Jan Meiborg krijgt rmet regelmaat de vraag: ‚ÄúIs pianoles alleen maar saai en streng en noten lezen?‚ÄĚ Nee, niet bij ons! Meiborg stelt zijn cursisten, hun muzikale voorkeur en doelen centraal. Wij maken gebruik van diverse lesmethodes en zoeken de methode die bij jou past. Plezier bij pianoles staat altijd voorop! Maar bij ons kan je ook terecht als je naar een beroepsopleiding op een MBO of HBO (conservatorium) wil. Dan moet je voldoen aan wat eisen en daar helpen we jou bij. We hebben veel cursisten hogerop geholpen; al meer dan 25 jaar verzorgen wij vooropleidingstrajecten.
Pianoles is op basis van privéles en daarmee ontvang jij de volle aandacht van gediplomeerd pianodocent Jan Meiborg. Op aanvraag zijn ook pianolessen in groepsverband mogelijk.

Een grote Yamaha C3 vleugel; een prachtig geluid!

Je krijgt pianoles van docent Jan Meiborg op onze prachtige grote Yamaha C3 vleugel. Je leert repertoire wat jou aanspreekt: pophits, blues, klassiek, salsa, jazz of jouw eigen composities! Er zijn diverse lesmethodes: akkoorden, notenschrift, filmpjes. Samen bespreken we jou doel van de pianoles in Groningen en Roden. Elke week 30 min. of 40 min. privé pianoles in Groningen en Roden.

Gemakkelijk overstappen naar een andere cursus

Je kan bij ons eenvoudig overstappen naar een andere cursus, zoals: DAW voor producers, zangles, Hammond orgelles of cajon. Het draagt allemaal bij aan jouw muzikale groei. Pianodocent Jan Meiborg zal je hierin begeleiden. In samenwerking met de EPTA (European Piano Teachers Association) geeft Jan Meiborg de landelijke cursus¬†‚Äėpop in de pianoles‚Äô.

Nieuwsgierig naar onze andere cursussen? Bekijk dan ons uitgebreide cursusaanbod.

Wat onze cursisten zeggen

Wie is Jan Meiborg

Jan Meiborg groeit op met klassieke muziek, maar al snel lonkt de popmuziek: De piano wordt afgewisseld met synthesizers. In zijn tienerjaren speelt Jan in ‚ÄėPuntgaaf‚Äô met o.a. Coen Verbraak, ‚ÄėFunky Fusion‚Äô met Ellen ten Damme en ‚ÄėWhat-A-Gig!‚Äô waarmee hij optreedt in o.a. de Budokanhal, Japan.¬†Op de conservatoria te Hilversum, Rotterdam en Groningen krijgt Jan Meiborg les van o.a. Jan Huydts, Henk, Elkerbout, Jan Laurens Hartong en Berend Meiborg. In ‚Äô95 studeert Jan Meiborg af in de richting Piano LM en Electronische Compositie.

Dankzij de vele buitenlandse reizen (zoals Japan, Australi√ę, Afrika) komt Jan Meiborg in aanraking met andere culturen. Dit is hoorbaar en wordt¬†gekenmerkt als een van zijn speel- en componeerstijlen. Luister naar de serie OrienTTales en andere albums op¬†iTunes¬†of¬†soundcloud

Jan Meiborg is een ervaren pianist/keyboardspeler met een brede muzikale interesse en staat op zeer uiteenlopende podia:

  • concertpodia in Nederland
  • undergroundcafe‚Äôs in Montreal
  • de bekende Ronnie Scott‚Äôs¬†Jazz Club London
  • de machtig¬†grote Budokanhal te Tokio
  • een tuinfeest in Nairobi (Kenya)
  • het ‚ÄėAmerican Summer Festival‚Äô (Olympische Spelen)
  • maar ook‚Ķin een sfeervol restaurant of een huisconcert!
Volg ons op: