Overzicht studio Meiborg Producties Groningen

Muziekstudio in Groningen

In Groningen heeft Meiborg producties een muziekstudio met een totale oppervlakte van ruim 100 m2. Veel daglicht, verschillende akoestische ruimtes (inclusief vocal booth) en een speciaal ontworpen inrichting. Twee gescheiden -maar volledig koppelbare- muziekstudio’s, een geïsoleerde vocalbooth en de prachtige Yamaha C3 vleugel maken het plaatje compleet voor jou om je muziek op te nemen in onze muziekstudio in Groningen.

Door de combinatie van state-of-the-art opname apparatuur (met Protools HD, Logic Pro X), de Yamaha C3 vleugel en enorme vakkennis is het bij ons prettig werken. Dat we jou tijdens de opname kunnen helpen met een arrangement, een instrument bespelen of een zanglijn kiezen zijn natuurlijk enorme pluspunten!

Eventueel komen wij op locatie opnemen met onze mobiele opnameset.

Onze muziekstudio in Groningen heeft ruime parkeermogelijkheid voor de deur. In de rustmomenten drinken we goede koffie of heerlijke thee op ons dakterras. “In deze muziekstudio in Groningen is het prettig werken’, zeggen onze klanten. Wie komen er zoal langs in onze muziekstudio in Groningen? Voice overs voor commercials, muzikanten voor een professionele opname, producers die hun eigen opnames willen mixen/masteren en klanten voor hun vrijgezellenfeest,

Studioprijs: € 97,- incl btw per uur. Meerdere uren nodig? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting 😉

 

studioprijs: € 97 incl btw per uur. Meerdere uren nodig? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting 😉
Vraag nu een offerte aan!

Wat onze klanten zeggen

“Ondertussen heb ik een aantal keer opnames gemaakt bij Jan in de studio en het is altijd erg goeg bevallen!
Zowel het eindresultaat als de begeleiding tijdens de opnames. Jan is geduldig, professioneel en geeft altijd goed advies met een kritisch oor!
Ook de nieuwe Yamaha C3 vleugel is voor een pianist heerlijk om op te spelen. Wauw, wat een geluid!
Kortom, wil je mooie, professionele opnames laten maken in een ontspannen sfeer? Dan raad ik je zeker aan om bij Jan en Sandra langs te gaan!”

Laura Knul

Volg ons op: